2009 MTV Movie Awards Winners

INDUSTRY-US-MTVAWARDS-LIST

Just wanna say “duh!”

Seperti yang sudah diprediksi Twilight ternyata menyapu lima awards dari tujuh yang dinominasikan. OMG! What the hell! Lama-lama MTV Movie Awards udah kayak Kid’s Choice aja nih. Gak ada bedanya. Emang sih dari dulu gak pernah ada yg serius, tp tetep ada sisi uniknya. Tapi sekarang… ya elah pemenangnya pada bikin miris! What a joke! Tapi namanya juga pilihan pemirsa, ya kayak gini hasilnya. Yang paling mengecewakan kok The Dark Knight gak menang yang best fight ya, malah Twilight yg asli gak ada seru-serunya tuh! Prediksiku bener 5, termasuk best actornya si Zac Efron (yg asli aku benci) meski secara pribadi rada males menebak pemenangnya. Fuih! Ini dia full list winner-nya (kalo kamu juga niat liat).

Complete Winners:

BEST MOVIE – “Twilight”

BEST MALE PERFORMANCE – Zac Efron (“High School Musical 3: Senior Year“)

BEST FEMALE PERFORMANCE – Kristen Stewart (“Twilight”)

BEST VILLAIN – Heath Ledger (“The Dark Knight“)

BEST COMEDIC PERFORMANCE – Jim Carrey (“Yes Man“)

BEST FIGHT – Robert Pattinson vs. Cam Gigandet (“Twilight”)

BEST KISS – Robert Pattinson and Kristen Stewart (“Twilight”)

BEST FEMALE BREAKTHROUGH PERFORMANCE – Ashley Tisdale (“High School Musical 3: Senior Year”)

BEST MALE BREAKTHROUGH PERFORMANCE – Robert Pattinson (“Twilight”)

BEST “WTF” MOMENT- Amy Poehler, for urinating in the sink in “Baby Mama

BEST SONG FROM A MOVIE – Miley Cyrus, “The Climb” (“Hannah Montana:The Movie”)

GENERATION AWARD (previously announced) – Ben Stiller

Advertisements

2 thoughts on “2009 MTV Movie Awards Winners

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s